top of page

- Minimale afname van huur van de locatie is 1 dagdeel (4 uur) - Al onze prijzen zijn exclusief btw, tenzij anders vermeld - 

Huur locatie

Alle ruimtes en de tuin van de Hoogen Hof staan exclusief tot je beschikking. De locatie is professioneel uitgerust met ongelimiteerde, supersnelle WiFi, een videoconferentie systeem, 2 LED schermen voor presentaties (zowel wireless als HDMI), 2 flip-over annex whiteboards, een printer en een vergaderkoffer met vergaderbenodigdheden. Geschikt voor groepen t/m 10 personen. Parkeren is gratis en op eigen terrein. 

1 dagdeel (4 uur)

€ 525,-

2 dagdelen (8 uur)

€ 725,-

3 dagdelen (12 uur)

€ 925,-

Koffie- & thee arrangement

Onbeperkt lekkere koffie van Pure Africa en koffiespecialiteiten, verse munt- en gemberthee, thee van Betjeman & Barton, gekoeld water, (biologische) frisdranken en vers handfruit. Tijdens de ochtend- en middagpauze zorgen we voor lekkernijen passend bij het seizoen. (Verantwoorde) snacks als zakjes chips, nootjes, repen en chocolade zijn de hele dag beschikbaar en eveneens inbegrepen.

1 dagdeel (4 uur)

€ 21,00 per persoon

2 dagdelen (8 uur)

€ 25,00 per persoon

3 dagdelen (12 uur)

€ 29,- per persoon

Lunch

Catering verzorgen we met liefde voor je, maar je mag het ook zelf doen. Huisgemaakt, seizoensgebonden, zoveel mogelijk lokaal en biologisch en natuurlijk altijd vers: dat zijn onze culinaire uitgangspunten. Met verse soep, een goed gevulde salade, vers belegde broodjes, een mini-croquette, fruitsalade en verse jus d'orange. (Karne)melk op aanvraag. Je kunt in plaats van de broodjeslunch ook kiezen voor ons uitgebreide saladebuffet. 

Lunch

€ 24,50 per persoon

Supplement saladebuffet

€ 3,- per persoon (keuze alleen mogelijk voor de gehele groep)

Dieetwensen

Geef ze gerust door: 

we houden er graag rekening mee.

Grastennis Experience Arrangement

Geheel verzorgd 4-uurs arrangement voor 4 personen met exclusief gebruik van de baan en het Clubhuis, onbeperkt koffie, thee en frisdranken, lekkers bij de koffie, bubbels en aardbeien met slagroom en als afsluiter een borrelplankje. Bovendien krijg je van ons 8 nieuwe Slazenger Wimbledon ballen cadeau. Extra personen kunnen aansluiten (tot een maximum van 10 personen tegen een supplement van

€ 30,- per persoon). Beschikbaar van medio mei tot medio september.

Grastennis Experience

€ 725,- (per 4 personen)

bottom of page